STØT VORES
ARBEJDE
OG HJÆLP UNGE
UD AF SOCIAL KONTROL

STØT VORES ARBEJDE

Flere og flere unge kæmper med lavt selvværd, stress og forventningspres, grundet psykisk og fysisk vold i hjemmet eller fra nære relationer.

Når du bliver medlem af LØFT, støtter du vores arbejde med udsatte børn og unge. Du bidrager til, at målgruppen kan møde et fagkompetent hold, der alle er tilknyttet et safespace, hvor unge også møder andre unge i lignende situationer. Vi arbejder aktivt for at forbedre målgruppens livskvalitet på følgende punkter:

BLIV MEDLEM AF LØFT

BLIV MEDLEM

Udfyld formularen nedenunder og vi vender tilbage med mere information om dit medlemskab hos LØFT.
Når du har udfyldt og indsendt medlemsformularen, kan du overføre dit kontigent enten via MobilePay eller en bankoverførsel.

Husk at skrive dit navn i beskedefeltet.

01
MobilePay
02
Bankoverførsel
Reg.nr. 9570
Kontonr. 12961413.

Bliv en del af LØFT'S
frivillige hold

Som frivillig er du med til at gøre en betydelig forskel.

Vi har altid brug for ekstra hænder, der kan løfte LØFT’s formål og ambitioner. Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi løfter og anerkender hinandens bidrag og input. Vi sørger for din opkvalificering og sparring undervejs, så du føler, at du udvikler dig fagligt. Din indsats bliver planlagt og struktureret sammen med dig.

Frivillig fundraiser

Vi er altid interesseret i at modtage din ansøgning som frivillig fundraiser. Har du erfaring med at skrive ansøgninger til fonde samt udvikle tværgående samarbejder, så har vi brug for din hjælp. Det er underordnet, om du ønsker at arbejde på vores kontor i København eller hjemmefra. Vi kvitterer med opkvalificering, netværksopbygning og en udtalelse.

Frivillig hos INVOLVE

I INVOLVE har vi brug for frivillige kompetencer, der har lyst til at være tovholdere på et tværgående samarbejde mellem fageksperter. Som frivillig tilknyttet INVOLVE er det vigtigt, at du er struktureret og god til at udtrykke dig på skrift. INVOLVE er det af vores tre spor, hvor vores faglighed bliver professionaliseret gennem samarbejde med andre, så her får du et spændende fagligt udbytte og netværk.

Frivillig hos TRANSFORM

TRANSFORM er vores demokratiseringsspor og vores kreative rum. Her har vi brug for frivillige, der besidder en drivkraft til at skabe og udvikle den demokratiske samtale om forskellige temaer. TRANSFORM består af både kort- og langvarige projekter, så vi har brug for alle slags frivillige hænder.

Bliv frivillig – send dit CV og en kort ansøgning til kontakt@loeft.info.

LØFTs tilblivelse og
fremtid beror på
støtte fra fonde og
offentlige satspuljer

Som fond og støttepartner er I med til at gøre en dokumenteret forskel for minoritetsetniske unge, der oplever psykisk vold

LØFT’s spor, EVOLVE, har en lang forhistorie som tidligere hovedindsats under organisationen Exitcirklen. Den fik stor succes og kunne afsluttende dokumenteres efter samarbejde med både Københavns Kommune og SIRI – Styrelsen for International Rekruttering og Integration. LØFT blev stiftet, da indsatsen voksede sig for stor og havde brug for forankring i en ny og selvstændig organisation. At den overgang kunne gennemføres, skyldes engageret finansiering fra fonde.

Vores samarbejde med tidligere støttepartnere blev løbende udviklet gennem gennemsigtighed, gensidighed og dokumentation.

Vi prioriterer gennemsigtighed, da det er vigtigt for os, at vores støttepartnere kender til vores arbejde, møder vores hold og vores målgruppe. Gensidighed er vores engagerede bidrag til at gøre samarbejdet til en læringsproces, hvor I får medindflydelse. Vores arbejde bliver defineret og struktureret gennem evalueringsprocesser, og derfor vil samarbejdet resultere i holdbar viden og erfaring.

Hvis I er interesserede i at vide mere om LØFT, kan I kontakte direktør Khaterah Parwani på 22119958 eller khaterah@loeft.info